Martijn van Daalen

Welkom bij Hair by Martijn van Daalen

Martijn is een allround kapper gevestigd in Amsterdam Centrum en streeft ernaar om elke klant een luxe en professionele ervaring te bieden. Martijn is een gespecialiseerde kapper en zorgt ervoor dat je met een stijlvol en trendy kapsel de salon verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Knippen en stylen

Voor elke dames of heren coupé kun je terecht bij Martijn. Altijd op de hoogte van de laatste trends. Martijn zorgt voor een kapsel dat bij jou past en luistert altijd naar jouw wensen. 

Kleuren

Laat uw haar kleuren door Martijn. We werken met hoogwaardige en verzorgende producten van Schwarzkopf Professional voor het beste resultaat.

 

Haarverzorging

Naast knippen en kleuren bieden we ook haarverzorgings producten aan om je haar gezond en glanzend te houden. Wij gebruiken en verkopen shampoo, conditioner en haarolie. Wij werken met de heerlijke producten van Schwarzkopf Professional. 


Locatie

Amsterdam Centrum

Hoogte Kadijk 38 HS
Amsterdam, North Holland, Nederland

Bel voor een afspraak 06-28425961 


Over ons

Martijn van Daalen ontvangt zijn klanten in zijn salon in het centrum van Amsterdam. De salon is gevestigd tussen Artis en het Scheepvaartmuseum en 50 meter van het leuke Kadijksplein. Parkeren kan voor de deur in de straat of in parkeergarage Markenhoven. Martijn werkt al 35 jaar als kapper en is altijd op de hoogte van de laatste trends.